| Скалите | |
|
|
Author | Message |
---|
Ерик Нортман Земен елемент при учителите
Posts : 48 Join date : 2010-03-18 Age : 34 Location : земята на викингите
Данни на героя Име на героя:: Ерик Нортман Дарби:: хипноза,телекинеза,телепотия, некромантика и владее стихията земя Раса:: Вампир
| Subject: Скалите Fri Mar 19, 2010 10:53 am | |
| | |
|
| |
Данни на героя Име на героя:: Ерик Нортман Дарби:: хипноза,телекинеза,телепотия, некромантика и владее стихията земя Раса:: Вампир
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 10:55 am | |
| Краката ме отведоха при скалите. Погледнах надолу и видях вилните,който показваха яроста си като се блъскаха безмилостно в скалите отдолу. Усмихнах се и седнах на тревата.Днес нямам часове и реших да го ударя на почивка. | |
|
| |
Дилия Хоуп Воден елемент при Дъщерите и Синовете на Никс
Posts : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 32 Location : Far, far away, I mean really far away...
Данни на героя Име на героя:: Дилия Хоуп Дарби:: Левитация, телекинеза,телепортиране и владее водния елемент. Раса:: Морой
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 11:01 am | |
| Дойдох до брега и забелязах,че някакво момче седи там.Усмихнах се самодоволно и се приближих към него.Най-накрая намерих някой,с който да говоря.Седнах на ръба до него и го заговорих. -Здравей!Имаш ли нещо против да седна?-погледнах го и съвсем леко му се усмихнах.Загледах се в очите му и разбрах,че е по-голям от мен.Чудех се дали е ученик или вече е учител. | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 11:12 am | |
| -Да,разбира се... Казах простичко и се усмихнах на момичето. -Как се казваш? Попитах я след като седна до мен на тревата.Вятърът развя косата и` както и това което беше останало от някогашната ми дълга коса.За съжаление ми се наложи да я пострижа... | |
|
| |
Posts : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 32 Location : Far, far away, I mean really far away...
Данни на героя Име на героя:: Дилия Хоуп Дарби:: Левитация, телекинеза,телепортиране и владее водния елемент. Раса:: Морой
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 11:24 am | |
| -Дилия Хоуп.-представих се и го погледнах.-Накратко само Дилия или...наричали са ме по много начини,така че избора е твой.-казах и му се усмихнах.-А ти?-отново срещнах погледа му и вече бях убедена,че е по-голям от мен.Косата му беше късо подстригана и вятърът я разроши.Отново му се усмихнах и зачаках отговоря му.... | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 11:29 am | |
| -Ерик Нортман -представих се.-От тази година ще съм учител по социология... Обясних на младото момиче. -Ти си ...-огледах я.-... петокурсничка,нали? Предположенията ми винаги са били правилни и се съмнявам този път да не съм улучил. | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 11:38 am | |
| -Дам.-кимнах с глава към него.Да,беше учител.Както и предполагах.Изглеждаше ми симпатичен. -На колко си?-погледнах го преценяващо,но не успях да отгатна.Не ми изглеждаше на повече от 19.Давах му най-много 20,но...скоро щях да разбера на колко.Огледах се.Мястото бе риятно.Не се бях усетила къде точно съм.Просто докато идвах насам бях прекалено вглъбена в мислите си и не обърнах внимание.Хвърлих му един поглед,чакайки... | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 11:48 am | |
| -Когато умрях бях на двадесет...така мисля...-засмях се.-толкова отдавна беше,изненадвам се че все още помня... Вятарът отново развя косите ни.Погледнах момичето и и` се усмихнах. -Други въпроси?-попитах я. | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 11:55 am | |
| Засмях се. -Не,нямам.-казах с равнодушен глас и го погледнах.-Ти имаш ли?-засмях се и по страните ми плъзна лека розовина.Наведох глава и използвах факта,че има вятър,за да закрия лицето си с коса.Боже,флиртувах с учител.Трябваше да се осъзная.Вдигнах коса и си сложих маската на любезното държание.Беше ми интересен като човек и според мен,социологията бе предмета за него,но едва ли би флиртувал с петокурсничка. | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 12:06 pm | |
| -Хммм...-усмихнах се и погледнах към хоризонта.-И аз нямам въпроси... Престорих се,а всъщност искам да я попитам толкова много неща.Реших,че въпросите ще почакат... за сега,но все пак трябва някак да продължа разговорът ни. -От къде си? | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 12:19 pm | |
| Примигнах и се замислих. -Не знам.-казах с лека тъга в гласа.Историята бе дълга и...леко болезнена за мен,но все пак трябваше да я споделя с накой. -Родителите ми починаха,когато бях на 3.След това живях с леля си за половин година,след която и тя бе убита.Накрая дойдох тук.-обобщих,като пред очите ми се изписа образа на единия от стригоите,които я убиха и цялата потръпнах.Не отлепих поглед от земята,но усещах нервното напрежение между нас. | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 12:36 pm | |
| -Съжалявам... Промълвих и я прегърнах. -Аз не помня семейството си. Превърнаха ме във вампир преди хиляда години... буквално и не помня почти нищо от тях... Чувствах болката и` като собствена. -Много съжалявам... | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 12:55 pm | |
| Сгуших се в прегръдката му и ми стана уютно.Вече наистина започвах да го харесвам.Усмихнах му се и срещнах погледа му. -Нява нищо.-постарах се да звуча убедително.-Не се тревожи за мен.Ще се оправя-звучах самоуверена,но и сама не си вярвах.В момента,в който ми се наложи да заспя,щях да откача.Всяка нощ виждах един и същи образ и лицето на леля си,обляно в кръв.Тя стенеше от болка и крещеше с цяло гърло,а погледът и се стрелкаше в пронстранството мужду мен и онези.Разтръсках леко глава,мъчейки се да прогоня мислите си и отново погледнах към Ерик.Усмихнах му се и се облегнах на рамото му. | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 1:12 pm | |
| Въздъхнах. -Тук съм ако имаш нужда...-казах спокойно и погледнах към брегът с многото лебеди,който се виждаше от скалата.Искам да изтрия лошите спомени и болката и`,но не знам как... -Ако имаше начин... бих направил всичко за да изтрия лошите спомени,който са се вкопчили в теб и не те пускат... Без да искам прочетох мислите и` и видях лошият спомен. | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 1:18 pm | |
| Очите ми се разшириха,щом разбрах,че има телепатия.Отдръпнах се леко и го погледнах в очите.След няколко секунди подозрително мълчание,го попитах: -Имаш телепатия,нали?-сведох виновно глава.-Съжалявам,че видя това.-насилих се и мислите ми се бяха избистрили.Вече не мислех за това.В главата ми бяха само мислите за него.Приятно ми бе да си стоя тук и да гледам морето с него.Беше някак,успокояващо. -Какво ти се прави?-попитах го,все още блуждаейки из вълните,след което отклоних поглед от тях.Надявах се да се разсее от емоциите ми,макар аз да бях тази с гадните мисли. | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Fri Mar 19, 2010 1:40 pm | |
| Легнах върху тревата и затворих очи. -Мързи ме да правя каквото и да било в момента. Засмях се макар,че мързи дори да се смея. -На теб какво ти се прави? Попитах я и отворих едното око за да я погледна. | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Sat Mar 20, 2010 7:40 am | |
| Засмях се леко и се отпуснах назад.Слънцето започваше да става все по-силно и по-силно,а това дразнеше кожата и очите ми.Ние,мороите не бяхме големи любители на слънцето,затова сега или трябваше да се прибера в стаята си или да отида на малко по-неосветено място.Свих се,като закрих лице с косата си и съвсем леко промълвих. -Аз...трябва да тръгвам.-вдигнах ръка над очите си.-Ще се видим после.-усмихнах му се и станах.Направих няколко крачки към дърветата и реших,че най-лесно ще е да се телепортирам.Затворих очи и пред мен се появи това.Пристъпих напред,но се спрях и се обърнах за последно назад към Ерик.Помахах му и вече минавах през тунела,който бях отворила. | |
|
| |
| Subject: Re: Скалите Sat Mar 20, 2010 9:05 am | |
| Помахах и за довиждане и се изправих. -Инетересна млада дама... Прошепнах и се усмихнах. Изтупах дрехите си и тръгнах към училището. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Скалите | |
| |
|
| |
| Скалите | |
|